In oktober/november organiseren wij twee gratis webinars over het gebruik van Samen1Plan:

  • 13 oktober 2022 van 15.00 tot 16.30 uur: 'Implementeren van Samen1Plan in de eigen organisatie'.
  • 3 november 2022 van 15.00 tot 17.00 uur: 'Samenwerkend hulpverlenen aan gezinnen met meervoudige & complexe problemen'.

Voor beide webinars is accreditatie aangevraagd bij NIP/NVO (ook geldig bij SKJ). De webinars worden gegeven door ervaren Samen1Plan trainers en bieden ruimte voor vragen uit uw eigen dagelijkse praktijk.

Het eerste webinar toont hoe Samen1Plan het best geïmplementeerd kan worden in de eigen organisatie. Enerzijds wordt stilgestaan bij werkzame elementen van Samen1Plan en worden specifieke Samen1Plan keuzes en onderbouwd. Anderzijds gaat het over goede manieren om je collega’s of andere betrokkenen mee te krijgen. Er wordt ingegaan op de verschillen tussen dossiersystemen en samenwerkingsplannen en geeft antwoorden op vragen die intern gesteld zouden kunnen worden, bijvoorbeeld over AVG en privacyaspecten.

Het tweede webinar zoomt in op de essenties om te komen tot samenwerkend hulpverlenen: met de cliënt, collega hulpverleners en overige betrokkenen. Er wordt ingegaan op hoe Samen1Plan helpt dit goed vorm te geven. Veelvoorkomende knelpunten worden benoemd, hierbij worden ‘tips & trics’ gegeven hoe hiermee om te gaan.

Meld u snel aan, want 'vol is vol'. Het maximumaantal deelnemers per webinar is 50 personen. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van het betreffende webinar. Inschrijving gaat op volgorde van aanmelding. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden.