De samen1Plan software is gebruiksvriendelijk en intuïtief te bedienen. U kunt er direct mee aan de slag! Maar onderschat u de complexiteit van de veranderende werkwijze niet. Zo moeten collega hulpverleners worden overtuigd en hoe enthousiasmeert u de cliënt en eventuele andere betrokkenen? De omslag naar meer samenwerkend hulpverlenen vraagt specifieke competenties en vaardigheden en zal impact hebben op uw interne werkprocessen.

Om u daarbij te ondersteunen bieden wij verschillende Samen1Plan trainingen. Deze worden op maat gemaakt voor uw situatie. Het aanbod is divers en er zijn trainingen voor zowel (meer) ervaren als startende gebruikers van Samen1Plan.

Voorbeelden van trainingen zijn:

  • Starttraining voor medewerkers/teams die met Samen1Plan.nl willen gaan werken;
  • Training voor managers en/of bestuurders die Samen1Plan.nl in hun organisatie willen introduceren/implementeren;
  • Trainingen voor cliëntvertegenwoordigende organisaties in de mogelijkheden van het werken met Samen1Plan;
  • Verdiepende training in het vertalen van situaties naar in perspectief, doelen en acties in een integraal plan;
  • Verdiepende training in het gebruik van Samen1Plan binnen specifieke situaties, zoals bij weerstand of complexe (gezins-)casuïstiek.
  • Intervisie voor medewerkers op casusniveau.

Om trainingen in verschillende regio’s aan te kunnen bieden, worden de trainingen door verschillende organisaties gegeven. Wilt u weten welke trainers in uw regio actief zijn? Stuur dan een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij brengen u dan in contact. Samen1Plan is gratis, maar dat geldt niet voor de trainingen. U kunt daar met de trainers nadere afspraken over maken.

Bent u zelf goed getraind in het gebruik van Samen1Plan.nl? Wij zoeken trainers! Bij interesse om vanuit uw eigen organisatie trainingen aan te bieden kunt u ons mailen. Wij bespreken dan samen met u de mogelijkheden!