In oktober en november 2022 organiseerden we webinars over de implementatie van Samen1Plan in de eigen organisatie en hoe je Samen1Plan kan inzetten in de hulpverlening aan gezinnen met meervoudige & complexe problematiek. Er was meer interesse dan we deelnemers konden toelaten! We overwegen de (geaccrediteerde) webinars te herhalen, indien u geïnteresseerd bent kunt u dat laten weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Een greep uit de enthousiaste reacties:
‘Samen1Plan lijkt prachtig werkbaar’
'
Dank voor de heldere uitleg, ik ga er zeker gebruik van maken’
‘Fijne webinar, veel stof tot nadenken’

Rixt Mulder-Hoekstra, Orthopedagoog & GZ-psycholoog bij GGZ-instelling Molendrift, gaf de webinar ‘Implementatie van Samen1Plan in de eigen organisatie’. De webinar ‘Samenwerkend hulpverlenen aan gezinnen met meervoudige & complexe problemen’ werd gegeven door Ellen Loykens, Klinisch psycholoog bij Molendrift, inhoudelijk coördinator expertteam Groningen en Lid expertisenetwerk Noord-Nederland, en Jana Knot-Dickscheit, UHD Rijksuniversiteit Groningen, Hoofd Expertisecentrum Gezinnen met meervoudige en complexe problemen en GZ-Psycholoog en Cognitief gedragstherapeut VGCt bij GGZ-instelling Molendrift.

Deelnemers konden gratis deelnemen aan de webinars dankzij een donatie door het JENN (Jeugd Expertise Netwerk Noord-Nederland).
De webinars zijn terug te kijken via onderstaande links.  

Webinar ‘Implementatie van Samen1Plan in de eigen organisatie’.

Webinar ‘Samenwerkend hulpverlenen aan gezinnen met meervoudige & complexe problematiek’.

Wij danken de docenten en de deelnemers voor de kennisuitwisseling en deelname aan de webinars!