Na Samen1Plan jarenlang als betaald product te hebben aangeboden is het nu gelukt Samen1Plan landelijk gratis beschikbaar te maken voor clienten en hulpverleners.

Hiertoe is het eigendom van Samen1Plan ondergebracht in een onafhankelijk Stichting zonder winstoogmerk. Meer over deze Stichting leest u onder 'Contact' op www.samen1plan.nl

Een samenwerking tussen het Nederlands Jeugdinstituut, Movisie, De Groninger Gemeenten (RIGG), De Friese Gemeenten (SDF), Molendrift, Accare, Lentis en GGZ Friesland maakte dit financieel mogelijk. Deze partijen nemen ook de inhoudelijke doorontwikkeling en uitrol ter hand. Zij willen hierbij zoveel mogelijk organisaties betrekken en gaan daarmee aan de slag. Heeft u nu al belangstelling dan kunt u dit aangeven op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De formele lancering van deze samenwerking en de gratis beschikbaarheid vond op 22 januari 2016 plaats. Meer informatie daarover vindt u onder andere op de sites van:

- Het Nederlands Jeugdinstituut, namelijk hier

- Movisie, namelijk hier

- Molendrift, namelijk hier

- Lentis, namelijk hier

- RIGG, namelijk hier

- Sociaal Domein Fryslan, namelijk hier