Het kan zijn dat er iets mis is gegaan bij het invullen van het wachtwoord tijdens de registratie. Volg de route die is beschreven bij 'Wat te doen bij het vergeten van het wachtwoord' om het wachtwoord opnieuw aan te vragen.

Ook kan het zijn dat je een gebruiker was die is overgestapt van de vroegere versie van dit product. Dat is de versie die al voor 1 december 2014 beschikbaar was en uiteindelijk overging naar de URL online-zorgplan.nl In dat geval moet je je eerst registeren op www.samen1plan.nl -> tabblad Login -> klik Registreer.