Na inloggen in Samen1Plan vind je onder de Help knop een Quick Start die beschrijft hoe je de software bedient. De methodiekhandleiding kan je downloaden vanaf het Tabblad Over. Op datzelfde tabblad vind je ter inspiratie vier verhalen over praktijktoepassingen. Wil je een demo of introductietraining laat dit dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We helpen je graag op weg!