Het plan kan alleen gesloten worden door de plancoördinator. Wanneer je op de drie puntjes bovenaan de pagina klikt krijgt je de optie om het plan te sluiten.

Wanneer je plancoördinator bent, maar het lukt niet om af de sluiten, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan gaan wij kijken wat we voor je kunnen doen.