Samen1Plan is gratis. Je kunt je registreren op de tab 'Login' en je hebt dan direct toegang tot het systeem. We werken daarom niet met proeflicenties. Mocht je een demo willen van een ervaren gebruiker, laat ons dat dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Wij brengen je dan in contact met een ervaren gebruiker in je regio.